Verzenden & Retourneren

VERZENDBELEID

  • Verwerkingstijden verzending: 7 kalenderdagen
  • Verzendmethoden: Bpost, PostNl
  • Kosten: Gratis verzending enkel binnen België vanaf 100€. Verzendkosten buiten België worden berekend bij afrekening.
  • Levertijd: 7 kalenderdagen
  • Tracking orders: Tracking wordt via mail verzonden van zodra pakket verstuurd is.
  • Verzendbeperkingen: Enkel verzenden naar Nederland en binnen België.

 

RETOUR- EN TERUGGAVEBELEID

Kan ik mijn bestelling steeds terugsturen?


Mocht een niet gepersonaliseerde product niet helemaal zijn zoals u verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen in de originele verpakking, zonder verbreking verzegeling en in nieuwstaat terugsturen, zonder enige motivering van de reden.
Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden op info@korhaan.be met foto van goederen en bevestiging van ontvangst te voegen.
Stuur het artikel in een voldoende gefrankeerde verpakking, met vermelding van uw gegevens (naam, telefoonnummer en e-mail adres) terug naar: Leukenheide BV, Korhaan, Lommelsebaan 11 -3940 Hechtel-Eksel, België.
Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt Leukenheide bv  binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten) en zonder teruggave van uw retour-verzendkosten  terug aan u over.


Verbruiks producten
Vanwege het specifieke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen indien de verpakking van de voedingswaren geopend is of verzegeling beschadigd.
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via mail op info@korhaan.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto.