Blog

 • De Korhaan opent virtueel museum

  Op 1 november heeft De Korhaan een splinternieuw interactief museum geopend in haar gebouwen. Met behulp van augmented reality wordt de bezoeker door het museum geleid. De bezoekers ontdekken zo een stukje waardevolle geschiedenis op een belevingsvolle manier.
 • De Korhaan ontvangt Handmade in Belgium-label

  Onze likeurfabriek maakt al sinds 1833 gins, likeuren, jenevers en advocaten met natuurlijke grondstoffen. Dit verfijnde eeuwenoude vakmanschap bekroont UNIZO Limburg nu met het Handmade in Belgium-label.
 • Leestip: Gast, het gloednieuwe magazine van Visit Limburg

  Het gloednieuwe magazine van Visit Limburg is héérlijk om mee in het zonnetje te gaan zitten. En onze Bosland Gin? Die staat er ook in! (op pagina 17) Reis al lezend doorheen verhalen recht uit de Limburgse grond, gevuld met hartelijke ontmoetingen, must visits en de mooiste fiets- en wandelroutes.
 • Let the fun be... gin!

  Maak de fles maar open en laat de glazen maar klinken, jouw feestje vraagt om een gloednieuwe cadeauverpakking die de feesttafel doet blinken! Onze Gin Giftpack met luxe gin glas is hét ideale geschenk voor zowel de gin tonic liefhebber als de leek.
 • Van dennenappel tot glas, zo proeft de nieuwe Bosland Gin

  Bosland bestaat 15 jaar. Voor Korhaan de ideale gelegenheid om uit te pakken met een spiksplinternieuwe gin. Voor de hoofdtoonsmaak haalden we inspiratie bij de grove den, één van de naaldbomen die veel voorkomt in het grootste avonturenbos van Vlaanderen.
 • Een gouden medaille voor Elixir De Spiekelspade

  Tijdens de Frankfurt International Trophy Competition 2021 - een prestigieuze wedstrijd waaraan 52 landen en maar liefst 3800 dranken deelnamen - kaapte Belgiës oudste elixir de Grand Gold Medal weg in de categorie 'Beste Sterke Drank'.